YA! Re-integratie

Beekstraat 1a
6027 NM Soerendonk

tel 0495 - 84 66 66
e-mailinfo@ya-reintegratie.nl

KvK 59962070
bg
Over YA! Re-integratie
Over YA! Re-integratie mask
Meer weten over de diensten van YA! Re-integratie?
Maak kennis met ons of neem direct contact op. contact opnemen

Over ons

YA! Re-integratie is gevestigd in de gemeente Cranendonck in Zuidoost-Brabant, op een steenworp afstand van Limburg. Het bedrijf is geworteld in de regio en beschikt daardoor over een uitgebreid netwerk van werkgevers, overheden en verzuimspecialisten. Van jobcoaching tot outplacement tot ARBO-advies: de arbeidsmarkt kent weinig geheimen voor YA! Re-integratie.

Yvonne Govers en Ankie Weerens zijn de drijvende krachten achter YA! Re-integratie. Allebei uitgerust met vele jaren praktijkervaring, vonden zij het in 2014 tijd voor een nieuw geluid. Omdat zij geloven dat re-integratie meer kan zijn dan een verplicht traject. Het beste in mensen naar boven halen, daar gaat het om. Soms door te motiveren en soms door te confronteren, maar altijd vanuit oprechte betrokkenheid.

YA! Re-integratie is gebouwd op een stevig fundament van ruim 20 jaar praktijkervaring, wordt gedreven door ambitie, enthousiasme en doorzettingsvermogen, maar altijd geleid door integriteit en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. We zeggen ‘YA!’ tegen nieuwe uitdagingen, mits er ruimte is om kwaliteit te kunnen leveren. Re-integratie is en blijft immers mensenwerk.

‘Het beste in mensen
naar boven halen’